ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΑΡΧΕΣ:

1.ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΑΙΤΙΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ , ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

2.ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

3.ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

4.ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ.

5.ΔΕ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

6.ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

7. ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗ. Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ , ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ , ΑΛΛΟΙΩΣΗ Ή ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΙΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.

-ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.

-ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ , ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ Ή ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ (MAIL )ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ή ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ (SMS), ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο