Το Ιατρείο

345

Το μικροβιολογικό εργαστήριο ΒΙΟΤΕΣΤ, λειτουργεί από το  2005 στην Λάρισα, στο κέντρο της πόλης. Βρίσκεται στην οδό Ανθίμου Γαζή 22, σε ισόγειο χώρο, με εύκολη πρόσβαση σ΄αυτόν. Ο άρτια εξοπλισμένος χώρος μας με αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, σας εγγυώνται αξιοπιστία και ασφάλεια.

Σκοπός μας είναι το αξιόπιστο αποτέλεσμα ,στο συντομότερο δυνατό χρονικό  διάστημα, να αποτελέσει άριστο εργαλείο στα χέρια του κλινικού ιατρού, προς όφελος του ασθενούς.

Η παράδοση και επεξήγηση των αποτελεσμάτων, γίνεται από ιατρό βιοπαθολόγο.

 

Το εργαστήριό μας προσφέρει ευρεία γκάμα εργαστηριακών εξετάσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τρέχουσες προσφορές και ειδικές τιμές για πακέτα εξετάσεων. Αν δεν υπάρχει φορέας ασφάλισης, το εργαστήριό  μας παρέχει  εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές καθώς και εκπτώσεις για ειδικές ομάδες όπως  άνεργοι και φοιτητές.

  • Το προσωπικό του ιατρείου διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αποτελεσματική διαχείριση αιμοληψιών σε βρέφη και παιδιά.
  • To εργαστήριό  μας  προσφέρει στους ασθενείς τη δυνατότητα για καθημερινές κατ’ οίκον αιμοληψίες, δωρεάν και κατόπιν ραντεβού.
  • Το εργαστήριό μας είναι συμβεβλημένο με όλα τα ταμεία ΕΟΠΥΥ & ΥΠΕΘΑ 
  •  Το εργαστήριο  Βιοπαθολογίας – Μικροβιολογίας  ΒΙΟΤΕΣΤ  είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2015, από τον φορέα διαπίστευσης  TÜV AUSTRIA HELLAS.

Οι γιατροί

Το εργαστήριο εφαρμόζει

Σε καθημερινή βάση προγράμματα εσωτερικού ελέγχου ποιότητας. Ο έλεγχος
αυτός περιλαμβάνει ανάλυση υλικών ελέγχου (controls), τουλάχιστον 2
διαφορετικών επιπέδων συγκέντρωσης ανά εξέτασης, πάντα πριν την έναρξη
της ρουτίνας αλλά και κατά τη διάρκεια της ανάλυσης των δειγμάτων. Τα
υλικά ελέγχου που χρησιμοποιούνται είναι πολυ-controls προτεινόμενα από
τον κατασκευαστή , με όρια αποδοχής των παραμέτρων εξαρτώμενα από το
αναλυτικό σύστημα.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα εξωτερικούς ελέγχους ποιότητας από φορείς, οι οποίοι επισφραγίζουν την εγκυρότητα και αξιοπιστία των αναλύσεων.Ο έλεγχος αυτός αφορά τη συμμετοχή του εργαστηρίου σε διεργαστηριακά σχήματα δοκιμών που έχουν στόχο την εξασφάλιση της ορθότητας και ακρίβειας των αποτελεσμάτων σε άγνωστης περιεκτικότητας υλικών ελέγχου. Με αυτό τον τρόπο το εργαστήριο είναι σε θέση να συγκριθεί με άλλα όμοια ανά τον κόσμο και να διαφυλάξει την ορθότητα και ακρίβεια των αποτελεσμάτων , προλαμβάνοντας τυχόν αστοχίες υλικών και εξοπλισμού.

Το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).    Δείτε Περισσότερα

Την ισχύουσα νομοθεσία περί διαχείρισης των ιατρικών αποβλήτων, η οποία και γίνεται από πιστοποιημένους φορείς.

Σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015     Δείτε Περισσότερα 

Εργαστηριακό σύστημα πληροφοριών (L I S) για αυτοματοποίηση στην παραγγελία εξετάσεων και την τιμολόγηση και την διασύνδεση του (L I S) με εξωτερικά συστήματα μέσω internet για ανταλλαγή δεδομένων, όπως αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων.

Φωτογραφίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο